Zhurnal obliku vognegasnykiv_obkladynka_

Журнал обліку вогнегасників

72.00 грн.

Журнал обліку вогнегасників

Зміст

“Журнал обліку вогнегасників” складено згідно з Додатком 2 до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників (пункт 3 розділу ІІІ),
затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15.01.2018 № 25.

Витяги з Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників:
“3. Особі, відповідальній за пожежну безпеку на об’єкті, необхідно вести журнал обліку вогнегасників (додаток 2).
4. … Вогнегасники спеціального призначення, зняті з експлуатації або надані на технічне обслуговування (ремонт, проведення випробувань або перезарядження), мають бути замінені на резервні вогнегасники спеціального призначення з технічними характеристиками, які не можуть мати нижчі технічні характеристики знятих з експлуатації або наданих на технічне обслуговування.
5. … Вогнегасники в місцях розміщення (всередині будинків і приміщень, біля входів або виходів з них, у коридорах) не мають створювати перешкод під час евакуації людей.
У приміщеннях з тимчасовим перебуванням людей вогнегасники слід розміщувати ззовні приміщення або біля входу (виходу).
У приміщеннях з постійним перебуванням людей вогнегасники потрібно розміщувати всередині приміщення, запобігаючи створенню перешкод для евакуації людей.
6. … Для зазначення місцезнаходження вогнегасників на об’єктах мають встановлюватися вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 “Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір” (ISO 6309:1987, IDT). Знаки розташовуються на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як всередині, так і за межами приміщень.”

Додаткова інформація

Видавництво

ЛІПС

Формат

А4

Кількість сторінок

40 с.

Обкладинка

м’яка

Мова

українська

Відгуки

Наразі немає відгуків.

Залиште перший відгук на “Журнал обліку вогнегасників”